Blander det fra frokost til dessert

Blande det fra frokost til dessert - Mat- og ernæringsmagasinet - Kjøkkenverktøy
Foto med tillatelse av Emile Henry

Produkt gjennomgått: Emile Henry blandeskål, medium

Som registrert ernæringsfysiolog og matblogger bruker jeg syv dager i uken på å lage, teste og perfeksjonere oppskrifter. Jeg leter alltid etter kjøkkenverktøy for å gjøre prosessen enklere og mer effektiv. Det er også nyttig når kjøkkenredskapene og tilbehøret mitt fungerer som rekvisitter for oppskriftsbildene mine. Jeg var begeistret over å ha muligheten til å bruke Emile Henry-mikseskålen, og den har blitt min favorittskål hver gang jeg går inn på kjøkkenet for å blande ting.

Siden 1850 har Emile Henry Company produsert den beste kvaliteten på keramisk matlaging og bakevarer, og jeg elsker at Emily Henry Company er familieeid og drevet.Blande det opp fra frokost til dessert - En av de mest interessante fakta om kokekaret er at det er laget av mineralrike jordsmonn og leire fra Bourgogne-regionen i Frankrike.

Så snart jeg pakket ut den mellomstore miksebollen, var jeg spent på å sette den i gang. Jeg la umiddelbart merke til at den dypere bolledesignen holdt alle sprutene og sprutene inne i bollen. Det lettfattelige håndtaket er bekvemmeligheten jeg trenger for å flytte bollen fra å blande på kjøkkenet til å presentere en salat, pasta eller potetmos i en elegant bolle på middagsbordet. En annen flott funksjon er helletuten uten søl. Det er så praktisk! Alt som sparer meg for oppryddingstid vil alltid flytte til toppen av favorittlisten min, og min nye Emile Henry Mixing Bowl er nummer én i boken min!

Den andre morgenen, da jeg lagde frokost, var det første jeg gjorde å ta min Emile Henry-mikseskål. Den mellomstore størrelsen er perfekt for å blande sammen min Lemon Blueberry Pancake røre. Jeg var ikke helt klar til å begynne å lage mat, så jeg satte miksebollen i kjøleskapet for å avkjøle. Størrelsen på den mellomstore bollen er perfekt fordi den glir inn på hvilken som helst hylle i kjøleskapet mitt. Da jeg var klar til å begynne å lage mat, gjorde det lettfattelige håndtaket meg til å bruke tuten uten søl til å helle røren og lage disse deilige pannekakene. Etter å ha gitt bollen en rask vask, pisket jeg opp litt blåbærsirup i den og satte deretter miksebollen i ovnen for å holde sirupen varm. Frokosten var klar, og den varme sirupen i min multifunksjonelle miksebolle var det perfekte komplementet til borddekorasjonen min!

Ettersom jeg har fortsatt å bruke min nye miksebolle, har jeg blitt imponert over hvor lett den går over fra fryseren til en varm ovn og senere til oppvaskmaskinen. Ved å bruke færre boller kan jeg få fart på matlagings- og ryddetiden, noe som gjør at jeg kan tilbringe mer tid med familie og venner.

Siden jeg er så mye på kjøkkenet, er det ikke bare praktisk å ha tilbehør som Emile Henry-mikseskålen, men også pålitelig på grunn av den flotte kvaliteten. Siden Emile Henry-merket har eksistert i mer enn 170 år, vet jeg at jeg kan stole på keramisk matlaging og bakevarer av høyeste kvalitet. Den er ideell for å gi gaver til venner og familie, den gjør matlagingen på kjøkkenet enklere, og den gir et perfekt preg av uformell eleganse til bordet mitt.

Tawnie Graham
Tawnie Graham, RDN, er en stor elsker av matlaging og baking, en sunn oppskriftsskaper og treningsentusiast. Du kan fange henne enten blogge, instruere på pilates eller lage mat på kjøkkenet. Hun blogger kl krollskorner.com og du kan følge henne på Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *