Fotojournal: Summer Silver Linings

Hei hei! I dag deler jeg noen personlige oppdateringer, sammen med noen oppskrifter jeg har jobbet med som er omtalt andre steder på nettet. Jeg håper du liker å lese om hva jeg har holdt på med i sommer!

Sommersølvforinger

Jeg har overrasket meg selv, og har tatt meg tid til nok en personlig oppdatering her. Sommeren vår så langt har vært varm og fuktig (og buggy!) slik den vanligvis er i det sørlige USA. Svermer av junikryp flyr målløst over plenen som om de er fulle av fuktigheten. Det er litt elendig ute. Men juli er bursdagsmåneden min. For å feire kan jeg besøke en perle- og fossilbutikk og legge til en stein til samlingen min. Og kanskje få meg selv en smultring mens jeg er i skogen.

Som du kan se av hovedbildet, har jeg malt igjen. Før baking ble mitt liv, hadde jeg planlagt å bli en slags kunstner. Jeg har ikke laget et kunstverk på lerret på mer enn et tiår. Men i det siste har sjelen min trengt den typen terapi som bare kan fås ved å sette pensel på lerretet. Jeg har savnet Churroen min så mye. Så jeg bestemte meg for å male portrettet hans. Han elsket bananer og bamsen han kom med fra redningen. Så jeg inkluderte dem i komposisjonen.

Selv om jeg har tatt Churros bortgang ganske hardt, har det fått meg til å gjenoppdage min kjærlighet til å male. En sølvfôr hvis det noen gang har vært en.

Sommersølvforinger

Et nytt ansikt.

Nå virker dette som et passende tidspunkt å fortelle deg om min nye hjelper. Chico er en liten svart gelébønne av en hund. Søt som en knapp med en hale som aldri slutter å logre, bortsett fra når det tordner. Mannen min ble forelsket i ham på krisesenteret, og selv om jeg ikke trodde jeg var klar for en ny hund, viser det seg at jeg trengte Chico veldig mye. Og han trengte oss. også.

Han er en eldre hund. Det ser ut til at det er det vi er tiltrukket av å redde. Så jeg har ganske mye resignert med det faktum at jeg driver et eldrehjem for hunder. Hele tiden jeg fulgte redningsheltene mine med mer erfaring enn jeg har, Steve Greig og Peabody Johanson (av Søte oppskrifter).

Du kan lese litt mer om Chico i dette Instagram-innlegg.

Arbeidet mitt andre steder.

For et par måneder siden pisket jeg opp noen Spicy Mango-Tamarind Ice Pops for å bidra til å promotere Food Networks Great Food Truck Race på sosiale medier. Du kan se meg gjøre dem riktige her på Facebook eller på Foodnetwork.com. Inspirert av håndverksmessige meksikanske paletter, omfavner disse godbitene søtt og krydret med et dryss chili-limekrydder på hver ispopp.

Sommersølvforinger

Dette er nok en kjølig godbit jeg har laget for Food Network – Strawberry Shortcake Ice Cream Sandwich Cake! Du finner oppskriften akkurat her. Den er mye lik min Enkel iskrem smørbrød kakemen med et strawberry crunch spin. Jeg elsker oppskrifter som denne for sommeren. Noe montering kreves, men ingen matlaging eller baking!

Kjøkkenoppbevaring.

Jeg delte dette på sosiale medier for en stund tilbake, men noen av dere har kanskje ikke sett det ennå. Sjekk ut denne artikkelen jeg skrev for HGTV: Lag et kokkverdig kjøkken med våre lagringshemmeligheter. Alle disse bildene er fra verkstedet mitt, og er mine oppbevaringsmetoder som er enkle å bruke på ditt eget kjøkken. Mens du blar gjennom finner du et par oppskrifter. Ikke gå glipp av min Sjokoladekaker med karamell og peanøtter! De smaker som en Snicker’s bar i kakeform.

Sørlandssommere tvinger meg til et lavere tempo. En som gir meg lyst til å lade opp ved å bruke tid alene på å tenke, bake, ta bilder og nå male. Og det vil jeg.

Jeg håper sommeren har vært snill mot deg så langt. Fremover og oppover!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *