Søndagsmiddag: Enkel Hamburger Stroganoff

Hei, venner! Velkommen tilbake til nok en ukentlig utgave av søndagsmiddagen! Hver uke gir denne lille plassen meg muligheten til å dele med deg om tingene som har skjedd i min verden og dele noen deilige oppskrifter (og kanskje en liten oppmuntring også) for uken som kommer.

La meg starte med å si at våre tanker og bønner er hos folkene langs Gulf Coast som står overfor orkanen Ida akkurat nå. Denne stormen ser ut som et beist, og jeg ber bare om sikkerheten til så mange som er på denne stormens vei. Vær så snill og vær trygg!

Denne uken var fylt til randen for oss, men høydepunktet var å se Jack på banen for sin første fotballkamp! Selv om han ikke en gang kom seg inn på banen og kampen ikke endte som vi hadde håpet, var han så spent og takknemlig for å være en del av det laget. Han var bare smilende etter kampen. Jeg er ikke sikker på at jeg noen gang har sett ham så engasjert i noe før. Det får et pappahjerte til å svulme ganske stort!

Det har vært en travel uke på Chinaberry House! Taket går på huset og de pakker inn overetasjen på testkjøkkenet. Det hele begynner å ligne mer og mer på et hus! Hvis vi kan få været til å kjøle seg litt ned, vil jeg lage en live-video der borte for å kunne gå dere gjennom plassen, men det har bare vært kvelende elendig i det siste.

Siden vi fortsatt jobber med å tilpasse oss den nye timeplanen med skolestart igjen, velger jeg raske og enkle oppskrifter denne uken – og min Easy Hamburger Stroganoff er nettopp det. Det er en av de oppskriftene som ofte blir oversett på bloggen, men som er så, så god! Det er også så, så enkelt – noe som gjør det perfekt for de sprø ukekveldene!

Som en rask og enkel side deler jeg min tomat-, agurk- og løksalat. Det er den perfekte retten å piske opp og snacks på gjennom uken også. Den er syrlig, syrlig og superfrisk!

Og selv om desserten jeg deler denne uken, mine Ultimate Bakery Style Chocolate Chip Cookies, ikke er akkurat raske og enkle, er de verdt hver bit av ekstra innsats som ligger i dem. De er et morsomt prosjekt for søndag ettermiddag som gir deg en søt matbit for uken. Hvis du leter etter store, tykke, seige, klebrige småkaker fylt med sjokoladebiter, er dette oppskriften for deg!

Og som vanlig deler jeg en oppskrift som stoppet meg midt i rullingen denne uken. Disse bananmuffinsene med Cinnamon Streusel Topping fra Mandy over på South Your Mouth fikk meg til å sikle straks jeg så dem. Jeg er en suger på alt med streusel-pålegg, og tanken på at noe blir beskrevet som bananbrød med streusel-pålegg og vaniljekremglasur har meg helt inn!

Når vi ser på uken som kommer, er det umulig å ignorere det faktum at vi lever i en verden som er et mørkt, negativt og ofte skremmende sted akkurat nå. Det er umulig å slå på TV-en eller bla gjennom sosiale medier og ikke bli minnet om det. Jeg blir ofte så overveldet at jeg bare må gå bort fra alle medier helt – bare for å få en utsettelse. Det blir bare for mye.

Jeg vil gjøre noe. Jeg vil hjelpe. Men selv om jeg innser at jeg ikke kan påvirke de store tingene, jobber jeg hardt for i det minste å begynne med de små tingene. Det er hele, “vær en lett” ting.

Gjenspeil vennlighet i samhandlingene dine. Smil til folk du passerer. Gi folk nåde når de trenger det – selv om de ikke fortjener det. Være takknemlig. Hold døren for personen bak deg. Fortell en fremmed å ha en god dag.

Disse tingene virker så enkle og grunnleggende, men de er (i hvert fall for meg) en fin måte å vise godhet og medfølelse til andre. Og selv om jeg håper disse handlingene hjelper og inspirerer andre, vet jeg at disse tingene hjelper meg også. Når du skaper vennlighet og positivitet, vil du oppdage at det kommer tilbake. Og vi må alle begynne et sted… så hvorfor ikke begynne med vennlighet.

Søndagsmiddag: Enkel Hamburger Stroganoff

Denne oppskriften fanget meg denne uken…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *