Stekt pepper og Royal Corona Salat – Rancho Gordo

Skrive ut

Salater

Vegetarisk

Hvite bønner

Kokte arvestykke hvite bønner og stekt rød og grønn paprika, toppet med gresskarfrø, i en salatskål av tre

I det siste har jeg unnet meg glass med stekt rød paprika fra Trader Joe’s. Men jeg steker ofte fersk poblano chili. Hvis jeg har et par, vil jeg steke dem over gassflammen på komfyren min, snu, til de får blemmer over det hele. Hvis jeg har mer enn et par, tørrsteker jeg dem på en veldig varm kål (en støpejernsgryte fungerer også). Jeg legger dem i en stor bolle og dekker bollen med en tallerken for å dampe i ca 15 minutter, så fjerner jeg det forkullede skinnet med fingrene eller skraper skinnet av med en tagget kniv.

  • 1 kopp stekte poblano chile strimler (fra 1 stor eller 2 mellomstore poblanos; se merknad ovenfor om steking)
  • 1 kopp stekt rød paprika, kuttet i firkanter
  • ¼ hvit løk, finhakket
  • 1½ til 2 kopper kokte, drenerte Rancho Gordo Royal Corona bønner
  • 1 ts Rancho Gordo Oregano Indio
  • Olivenolje og Rancho Gordo ananaseddik (eller annen mild eddik), etter smak
  • ½ kopp stekte pepitas (gresskarfrø)
  • Salt og pepper, etter smak

Serverer 2

  1. I en serveringsbolle kombinerer du poblano-strimlene, stekt rød pepper, løk og Royal Corona-bønner. Tilsett Oregano Indio, knus den med hånden. Smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
  2. Rett før servering, dryss over ristede pepitas.


← Eldre innlegg

Nyere innlegg →

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *