Topp 10 Southern Bite-oppskrifter i 2021

Topp 10 Southern Bite-oppskrifter i 2021

Når enda et år går mot slutten, er det morsomt å se tilbake for å se hva dere lagde fra SouthernBite.com. Og selv om toppoppskriftene for det meste forble de samme som tidligere år, så vi noen få shake ups. Den mest populære oppskriften har fortsatt å være den mest populære de siste 4 årene! Dere bare elsker de tingene.

Mer enn noe annet, å se tilbake gjør meg bare takknemlig. Jeg er takknemlig for muligheten til å komme på jobb og gjøre noe jeg elsker hver dag. Jeg er takknemlig for muligheten til å få folk samlet rundt bordet. Men mest av alt er jeg takknemlig for hver og en av dere.

Det faktum at jeg får gjøre alle disse tingene (og tjene til livets opphold på det) på grunn av dere er ikke tapt for meg. Min suksess skylder deg! Og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for at dere alle kommer tilbake til nettstedet hver uke, på jakt etter noe deilig.

Vi har store ting i vente for Southern Bite i 2022! STORE TING! Og jeg håper dere vil fortsette å bli med meg på denne vanvittige, fantastiske, fantastiske, vakre reisen! Mye kjærlighet! – Stacey

2020: Kremet mais maisbrød

2020: Enkel agurk- og løksalat

2020: Slow Cooker Beef Tips og ris

Oppskåret kremet maisbrød med honning

2020: Maisbrød med varmt vann

Ananasjuicekake i serveringsfat

2020: Sørstekt mais

Skål med bønner fra Sør-Lima

2020: Hamburgersteaks

En skje med Ultimate Green Bean-gryte

2020: Ultimate Green Bean Casserole

2020: Ananasjuicekake

Stekt mais i støpejernsgryte

2020: 5 Ingrediens Beef Enchiladas

5 Ingredienser Enchiladas tas fra ovnen

2020: Ultimate Chicken Spaghetti

Nærmere bilde av Ultimate Chicken Spaghetti

Se tidligere års lister: 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *